DEŠAVA SE

MESI POGODIO DEVOJČICU LOPTOM! Leo užasno izveo slobodan udarac, devojčica odmah počela da plače

Autor Nemanja Stanojčić

Lionel Mesi je prilikom izvođenja slobodnog udarca pogodio devojčicu na tribini.

Izvor: Printscreen/Twitter/MessiXtra

Dešava se i najboljima. Lionel Mesi pogodio je loptom devojčicu koja je sedela na tribinama iza gola Orlanda. Inter iz Majamija ostvario je ubedljivu pobedu (5:0), a duel su obeležili upravo Leo i Luis Suarez. Argentinac se nije proslavio na kraju meča.

Sve je bilo rešeno, a u nadoknadi drugog poluvremena domaći tim imao je slobodan udarac. Očekivano, Mesi je uzeo loptu i loše je izveo prekid. Umesto u okvir gola, lopta je završila na tribinama i tamo je pogodila jednu devojčicu koja je ubrzo počela da plače. "Nije ti ništa, sve je okej, Mesi ti je dao loptu", čuje se na snimku muški glas koji pokušava da uteši dete.

Verovatno će ovaj snimak stići i do ljudi iz Intera i samog Mesija, ukoliko se to dogodi, velika je verovatnoća da će pokušati da im se iskupe na neki način u vidu nekog poklona ili znaka pažnje. Deluje da je devojčica dobro i da je sve prošlo u najboljem redu.

Što se meča tiče u prvom poluvremenu dominirao je Suarez koji je dao dva gola i asistirao Tejloru za treći, dok je Mesi preuzeo kontrolu u drugom. Prvo dao gol za 4:0, pa mu je onda upravo Urugvajac asistirao za peti pogodak koji je stavio tačku. Posle tri odigrana kola tim iz Majamija ima sedam bodova, upisao je dve pobede i remi. Mesi je za sada najbolji strelac sa tri gola, po dva imaju Suarez, Joveljić, Benteke...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: