Fudbal

MARIO BALOTELI BACAO PETARDE U SVLAČIONICI: Saigrači u šoku, a on umire od smeha! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Mario Baloteli se ne menja ni sa 33 godine!

Izvor: X/@eurofootcom/Printscreen

Ne menja se Mario Baloteli, ni slučajno! Sada je procurio snimak iz svlačionice njegovog kluba u kome se vidi da iskusni italijanski napadač baca petarde među saigrače! Baloteli se vratio u Adanu u septembru pošto je u tom klubu bio i u sezoni 2021/22. Nakon toga je otišao u Sion, a sada je na deveet mečeva za turskog prvoligaša postigao pet golova. 

Nije ovo prvi put da pravi slične probleme Baloteli, pa smo tako ranije slušali kako gađa saigrače strelicama za pikado, ali i da mu je redovna zabava da baca petarde i pali vatromet u svlačionici. 

Sada je neke članove svog tima ostavio u čudu, a sada već iskusnom 33-godišnjem napadaču je sve ovo bilo jako smešno. Pogledajte kako je izgledao ovaj incident u svlačionici: 

Nakon što je Baloteli ponikao u niželigašu Lumezaneu od 2007. do 2010. je igrao za Inter. Najbolje partije pružao je u Mančester sitiju i Milanu, a potom je imao neuspešan transfer u Liverpul. Uspeo je da održi solidnu formu u Nici, a potom je igrao za Olimpik Marsej, Moncu, Adanu i Sion. Za Italiju je na 36 mećeva dao 14 golova.

(MONDO, N.L.)