Fudbal

SRBIJA DOBILA ČUDO OD IGRAČA! Ibrović-Flečer dao GOLČINU, da svi vide zašto je u Junajtedu!

Autor Nemanja Stanojčić

Edvard Ibrović-Flečer postigao je prelep pogodak za Srbiju u pobedi protiv Crne Gore.

Izvor: R.R./ATAIMAGES

Edvard Ibrović-Flečer! Dobro zapamtite ovog momka, pošto je već na debiju za reprezentaciju Srbije do 16 godina pokazao šta zna i ume. Uzeo je loptu i u stilu Lionela Mesija "promešao" odbranu, zaludeo protivničke igrače i onda postigao gol.

Ovakav pogodak retko se viđa na našim terenima, ali je supertalentovani fudbaler Mančester junajteda pokazao da nije slučajno u jednom od najvećih evropskih klubova. Bio je to gol koji je postavio konačan rezultat i ubedljivu pobedu protiv Crne Gore - 5:1.

Pored njega je na terenu bio i veliki talenat iz Arsenala Luis Zečević Džon. I jedan i drugi imali su emotivan trenutak pred početak meča kada su stavili ruku na srce tokom intoniranja himne "Bože pravde". Dobila je Srbija dva velika talenta.

"Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovde će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni", rekao je direktor mlađih kategorija FSS Nikola Lazetić.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: