Fudbal

BOMBA OHIJA ZA TITULU: Zvezda ga se lako odrekla, snažni napadač oduševio golčinom u poslednjem minutu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ohi Omoižuanfo cepa mreže i vodi svoj tim ka tituli.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Mnogi navijači Crvene zvezde "pate" za Ohijem Omoižuanfom, a imaju i zašto! Otkako je otišao iz Crvene zvezde norveški napadač redovno daje golove, a sada je dao prelep gol kojim vodi svoj Bronbi do titule! Igralo se sa Viborgom, a u finišu smo videli dramu.

Prvo je Viborg izjednačio na 1:1 u 91. minutu, a onda je pred poslednji zvižduk sudije u 94. Ohi izveo magiju. Dobio je loptu, odlučio da je šutne spoljnom i pocepao je mrežu rivala! Ne samo da je doneo tri boda nego je sačuvao Bronbiju prvo mesto na tabeli i sprečio krizu pošto je ova ekipa u prethodnom kolu remizirala sa pretposlednjim Vejleom.

Bronbi je sada prvi na tabeli sa 54 44 boda, Kopenhaneg i Midjitland su izjednačeni na deobi drugog sa po 42, a zatim sledi Noršeland sa 36 bodova. Ohi je treći strelac lige sa osam golova, a ukupno je ove sezone postigao 13 na 24 utakmice. Pogledajte ovaj prelep pogodak: 

Ohi je na "Marakanu" došao kao slobodan igrač iz Moldea i nije se dugo zadržao. Golovi su bili tu, pošto je na 24 meča dao 12 golova, ali je na kraju pao u drugi plan i prodat je. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: