Fudbal

DELIJE "UPALE" NA ČAIR, PA POZVALE NAVIJAČE U NIŠ: Nastavlja se Zvezdina borba za titulu!

Autor Dušan Ninković

Bakljadom na gostujućem terenu navijači Zvezde pozvali publiku da podrži crveno-bele.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nakon odigranog 172. večitog derbija borbu za šampionsku titulu u Superligi Srbije nastavljaju gostovanjem u Nišu, gde u sredu od 19 časova izlaze na megdan Radničkom! Dobra vest za navijače već je stigla pošto su karte za utakmicu u prodaji i u Beogradu, a navijači u Nišu spremili su posebnu pozivnicu.

Najvatrenije pristalice aktuelnog šampiona Srbije sa juga zemlje ogromnim transparentom pozvale su navijače na tribine, a zatim su na stadionu Čair napravile bakljadu kako bi najavile dolazak sipmatizera crveno-belih iz svih krajeva Srbije. Očekuje se izuzetno dobra poseta na utakmici u Nišu, gde će Radnički tražiti bodove u borbi za opstanak, a Zvezda nastaviti da vodi šampionsku trku sa Partizanom.

Crvena zvezda i Radnički su se ove sezone već dva puta sastali u Beogradu - u prvenstvenom meču bilo je 1:0 za beogradski tim, a u Kupu Srbije ubedljivih 5:0. Ubedljivoj pobedi navijači Zvezde nadaju se i na gostujućem terenu, posebno kada se ima u vidu težak trenutak u kojem se Radnički trenutno nalazi.

Podsećamo, Crvena zvezda je druga na tabeli elitnog ranga srpskog fudbala i ima bod manje od Partizana, dok je Radnički iz Niša na 13. poziciji sa samo 23 boda iz 24 odigrana kola. Ekipa je u prethodnoj rundi poražena od Železničara iz Pančeva, nakon čega je klub napustio doskorašnji trener Nikola Trajković, inače nekadašnji defanzivni vezni Crvene zvezde.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: