Fudbal

FUDBALER KOLABIRAO USRED MEČA, SAMO SE SRUŠIO! Isplivao UZNEMIRUJUĆI snimak, klub potvrdio da mu je srce STALO!

Autor Nemanja Stanojčić

Egipatski fudbaler Ahmed Refat srušio se usred meča, hitna pomoć uletela na teren...

Izvor: ONTimeSports/Twitter

Užasne vesti stižu iz Egipta, na utakmici između Modern Fjučura i Al Itihada Ahmed Refrat je kolabirao. Fudbaler egipatskog tima samo je pao na zemlju, jedan od protivničkih igrača odmah je dotrčao i pokušao da mu ukaže pomoć i video da su stvari ozbiljne. Sudija je istog momenta prekinuo meč, lekari su uleteli.

Odmah su i oni shvatili da su stvari ozbiljne, pa su kola Hitne pomoći ušla na teren i odmah je prebačen u obližnju bolnicu. "Njegovo srce je stalo na oko sat vremena. Lekari su uradili sve što su mogli i uspeli su da povrate rad srca postepeno. Međutim, njegovo stanje je i dalje nestabilno i ne postoji šansa da bude prebačen u neku drugu bolnicu. Ukoliko se to ne dogodi, ostaće u obližnjoj bolnici. U klubu pratimo situaciju i obaveštavaćemo javnost. Molite se za njega i poštujte njegovu privatnost", naveo je njegov klub u saopštenju.

On je karijeru počeo u domovini u klubu ENPPI, pa je prešao u Zamalek, onda je igrao u Al Itihadu, Al Masriju i sada je u Modern Fjučuru. Igrao je i za reprezentaciju Egipta i tamo je bio saigrač sa Mohamedom Salahom, ali se nedavno povukao iz nacionalnog tima.

Snimak je uznemirujuć:

Pogledajte i kako je sve to izgledalo:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: