Fudbal

SRBIN DOBIO OTKAZ USRED SEZONE! Klub se oglasio, navijači u ŠOKU, a Vladimir će za ovo dobiti 1.500.000 evra!

Autor Nemanja Stanojčić

Vladimir Ivić dobio je otkaz u ruskom Krasnodaru.

Izvor: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Vladimir Ivić je dobio otkaz, a ne produžetak ugovora u Krasnodaru! Posle prvog dela sezone njegov tim bio je na prvom mestu u tamošnjem šampionatu, ekipa je beležila sjajne rezultate, hvalospevi su stizali sa svih strana. I onda, pravo niotkuda - raskid saradnje!

Počeo je Krasnodar loše prolećni deo sezone, remizirao sa Rubinom, izgubio od Rostova i ispao u Kupu od Himkija, ali ima samo jedan bod zaostatka u odnosu na Zenit koji je te kikseve iskoristio da preuzme prvu poziciju. Izgleda da čelnii uprave kluba nisu imali razumevanja za loš početak, čak i uprkos tako dobrom prvom delu sezone.

Odlučili su da prekinu saradnju sa Ivićem. "Raskinul ismo ugovor sa Ivićem. Zahvalni smo mu na svemu što je uradio za klub i želimo mu puno uspeha u budućnosti", navodi se u kratkom i šturom saopštenju kluba. Bez ulaska u dodatne detalje i razloge za ovakvu odluku.

Ruski "Sport ekspres" tvrdi da će zbog prevremenog raskida saradnje dobiti obeštećenje od 1,5 miliona evra. Na 48 utakmica sa ruskim timom upisao je 27 pobeda, 11 remija i 10 poraza. Sve što je učinio u prvom delu sezone je očigledno samo "zaboravljeno"... Vidi se i po komentarima navijača ispod objave kluba da su šokirani i da im nije jasno zašto je doneta ovakva odluka u momentima kada se ekipa bori za titulu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: