Fudbal

PREMINUO BIVŠI FUDBALER MANČESTER JUNAJTEDA (40) Bio je jak kao stena, a onda je osetio jedan problem

Autor Mladen Šolak

Tužnu vest objavila njegova ćerka.

Izvor: Instagram/100.percent.or.nothing

Bivši talenat Mančester junajteda Bobi Pauer (40) preminuo je posle duge borbe protiv raka pankreasa. Fudbaler je preminuo u bolnici u Oldamu, dve nedelje nakon što se venčao sa svojom partnerkom iz detinjstva, Džemom Pauer-Blis, pred prijateljima i porodicom na Dan zaljubljenih.

Pauer je nekadašnji fudbaler i talenat Mančester junajteda koji nije uspeo da se kao omladinac izbori za mesto u prvom timu slavnog kluba. Nakon toga je postao lični fitnes trener i influenser, sa ogromnim brojem pratilaca na društvenim mrežama. Za sobom je ostavio tri kćerke.

Njegova majka javno je otkrila kako je izgledao razgovor tokom kojeg joj je saopštio da je bolerstan. "Pomislila sam - nema šanse, ne ti... Živećeš do 110. godine. Ali nažalostm, bilo je tačno da se razboleo".

Bobi je prve simptome osetio kada se jednom prilikom na planiranju osetio umornije nego pre. Posle toga je počeo da gubi apetite, a onda je, kako je tvrdio, "požuteo". Gubio je kilograme i mišiće i osetio je da nešto nije u redu, posebno zato što je bio izuzetno fizički aktivan, trenirao je i nekoliko puta dnevno.

Borio se hrabro, javljao se iz bolnice, a tužnu vest saopštila je njegova ćerka na društvenim mrežama. "Slomljenog srca pišem ovo. Moj otac je preminuo mirno, okružen članovima svoje porodice. Svi smo veoma ponosni na njega, najhrabrijeg, najjačeg čoveka koga smo ikad sreli, pravog Spartanca do kraja. Ostavio je ogroman uticaj na svaku osobu koju je ikad sreo i nikada ga nećemo zaboraviti. Tata, voleću te zauvek, počivaj u raju heroju naš", napisala je njegova ćerka.

"Boriću se, jer je to jedini način za koji znam. Ne želim da me neko sažaljeva, uvek sam verovao u Boga i verovaću, moj život je u njegovim rukama u ovom trenutku. Ovo može da bude pobeđeno, ljudi su pobeđivali i pobediću", poručivao je iz bolnice tokom svoje hrabre borbe

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: