Fudbal

ZVEZDA, PA PARTIZAN - OVAKO IZGLEDA TABELA! Vladan Milojević ne želi da je gleda

Autor Mladen Šolak

"To meni nije bitno", kaže Vladan Milojević o tabeli Superlige

Izvor: MN Press/dn/Superliga

Trener FK Crvena zvezda Vladan Milojević nije hteo da previše govori o tome što se njegov tim vratio na prvo mesto tabele Superlige pobedom protiv Radničkog iz Niša. Nakon kiksa Partizana i poraza od Napretka u Humskoj, on je dao kratak komentar utakmice na Čairu.

"Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima".

Zvezda je pobedila golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija, pa sada ima dva boda više od Partizana. "Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trenutak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama".

U sledećem kolu Zvezda će dočekati Radnički 1923 u nedelju, a Partizan će gostovati Mladosti iz Lučana. Pogledajte kako sada izgleda tabela Superlige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: