Fudbal

ISPLIVAO SNIMAK IZ POTPUNO DRUGOG UGLA: Da li je ovo trebalo da bude penal za Partizan (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Duel Vladimira Savića i Nemanje Nikolića nije okarakterisan kao penal.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana zabeležili su poraz od Napretka u 25. kolu Superlige, a na meča su crno-beli bili izuzetno nezadovoljni suđenjem ove utakmice. Još tokom igre fudbaleri Partizana tražili su faul nad Ovusuom u akciji koja je prethodila golu Andrije Majdevca, a kasnije su se igrači crno-belih žalili i na odluku da nakon pada Nemanje Nikolića u kaznenom prostoru ne bude dosuđen penal.

Taj detalj jedan je od onih koji su obeležili 25. kolo Superlige Srbije, a fudbalska javnost podeljena je u oceni da li je ovaj duel napadača domaćeg i golmana gostujućeg tima trebalo okarakterisati kao penal. Prvi snimak koji se pojavio daje samo jedan pogled na situaciju, ali... Na društvenim mrežama sada je hit video zapis iz drugog ugla, koji malo bolje otkriva šta se sve dešavalo na ivici kaznenog prostora tima iz Kruševca.

Nemanja Nikolić je prvi stigao do lopte, golman Vladimir Savić nakon toga imao kontakt sa njom, a zatim i sa rezervistom Partizana kojeg je Igor Duljaj poslao na teren kada je njegova ekipa krenula na sve ili ništa. Pogledajte detaljnije situaciju o kojoj se priča i procenite da li je ovo prekršaj za najstrožu kaznu, pre nego što dobijemo mišljenje sudijskih eksperata: 

Podsećamo, Partizan je u Humskoj poražen od Napretka golom Andrije Majdevca, a Crvena zvezda je to iskoristila i pobedom nad Radničkim u Nišu (2:0) preuzela prvo mesto na tabeli. Tim Vladana Milojevića golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija stigao je do tri boda na jugu Srbije, pa sada zauzima lidersko mesto na tabeli u elitnom rangu srpskgo fudbala.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: