Fudbal

ZVEZDA SE SPREMA DA BRANI PRVO MESTO! Crveno-beli sa vrha pozvali navijače na DERBI!

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda čeka Radnički iz Kragujevca i pokušava da ostane na vrhu tabele.

Izvor: MN Press

Superliga Srbije polako ulazi u završnu fazu, a rezultati 25. kola prvenstva išli su na ruku Crvene zvezde. Aktuelni šampion je pobedom nad Radničkim u Nišu (2:0) iskoristio poraz Partizana u Humskoj od kruševačkog Napretka (1:0), pa narednu rundu domaćeg prvenstva čeka kao lider!

Tim Vladana Milojevića u 26. kolu igra protiv najprijatnijeg iznenađenja sezone - u Beograd stiže Radnički iz Kragujevca, a ekipa Feđe Dudića ima sedam uzastopnih pobeda i zauzima četvrto mesto na tabeli. Ne dolaze bez bele zastave ni na meč protiv šampiona, pa u Zvezdi veruju da će im biti potrebna pomoć navijača kako bi upisali pobedu na ovom meču.

Ulaznice za meč već su puštene u prodaju preko interneta, dok će se na blagajnama nalaziti tokom vikenda. Navijači će svoju ulaznicu za meč u subotu moći da kupe između 11 i 16 časova, dok će u nedelju to biti moguće od 10 časova pa sve do početka utakmica koja ima izuzetan značaj za oba tima.

Cene karata su:

  • Sever – 400 dinara
  • Istok – 500 dinara
  • Zapad – 700 dinara
  • Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1400 dinara
  • VIP 1 – 6500 dinara
  • VIP Galerija – 8000 dinara

Meč Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca igra se 17. marta od 16 časova, a to će biti i derbi predstojeće runde Superlige Srbije. Ovako izgleda tabela pred naredno kolo srpskog šampionata:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: