Fudbal

MOJ SIN GODINAMA ZLOSTAVLJA ŽENE, DEVOJKA SE ZBOG NJEGA UBILA! Šok ispovest majke poznatog fudbalera!

Autor Nemanja Stanojčić

Majka Žeroma Boatenga se oglasila...

Izvor: Frank Hoermann / SVEN SIMON / imago stock&people / Profimedia

Žerom Boateng (35) poznat je više po skandalima van terena nego po uspesima sa klubovima i reprezentacijom Nemačke. Njegova bivša devojka Kasija Lenhart (25) izvršila je samoubistvo posle raskida, a objava njegove majke napravila je haos. Nemački list "Špigl" došao je u posed mejla koji je ona poslala.

Navodno je poslat 25. marta 2021. godine jednom advokatu u Berlinu. "Godinama je moj sin zlostavljao žene mentalno i fizički. Kasija je oduzela sebi život jer nije htela da snosi posledice za njegovo ponašanje", navodi se u mejlu. Odmah su mnogi počeli da se pitaju da li može opet da mu se sudi...

Njih dvoje bili su u vezi od 2019. do 2021. godine i njeno telo pronađeno je 9. februara 2021. godine u stanu u Berlinu. Advokati su potvrdili da je ona želela da tuži Boatenga zbog napada i zlostavljanja pre smrti.

Njegov ljubavni život pun je skandala, bivša devojka Šerin Senler tužila ga je za zlostavljanje i sud ga je proglasio krivim, ali nije išao u zatvor. Umesto toga platio je 1,8 miliona evra. Posle veze sa Kasijom on se na kratko zabavljao i sa Plejboj "zečicom" Melisom Hau.

Ona je tada u jednom intervjuu istakla da "nije iznenađena što se Lendhartova ubila". "Žerom je s njom igrao igrice i eto šta se na kraju dogodi. Njega sam upoznala u Londonu i odmah me je proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želeo je da idem s njim u Nemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici videla da je u vezi i da je veren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da je nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene", rekla je Melisa Hau za britanski "San".

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: