Fudbal

NEJMAROVA SESTRA SMUVALA FUDBALERA! Brazilska lepotica postaje žena reprezentativca?! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Rafaela, sestra slavnog Nejmara, u vezi sa fudbalerom.

Izvor: Instagram/rafaella/printscreen

Pažnja svetske fudbalske javnosti već godinama je uperena ka Nejmaru, jednom od najboljih igrača svoje generacije. Pored sjajnih nastupa za reprezentaciju Brazila i klubove u kojima je igrao, Nejmar je često privlačio pažnju načinom života, u kojem su veliku ulogu imale devojke u koje je zaljubljen. Ovih dana se o fudbalu u porodici slavngo ofanzivca ne priča samo zbog njega - vezu sa profesionalnim sportistom započela je njegova rođena sestra Rafaela, koja bi uskoro mogla da bude žena fudbalera!

Kako prenose mediji iz Brazila, aktraktivna manekenka zaljubljena je urugvajskog levog beka Hoakina Pikereza, koji već tri godine igra za jedan od najvećih brazilskih timova. Njih dvoje su otpočeli avanturu, a u ovom trenutku deluje da je Rafaela svetskoj javnosti nešto poznatija od povremenog reprezentativca Urugvaja - ako ni zbog čega drugog onda zbog slavnog Nejmara ili zbog čak šest miliona pratilaca na Instagramu. Pogledajte kakve fotografije tamo objavljuje:

Iako je njen brat svojevremeno nastupao za slavni Santos, Rafaela je na proslavu 28. rođendana pozvala nekoliko fudbalera Palmeirasa. Među njima bio je i Pikerez, a tada su krenule spekulacije da su njih dvoje u vezi. O detaljima  se za sada ne zna mnogo, ali Rafaela u prošlosti nije krila da voli fudbalere - svojevremeno je bila u ljubavi sa Gabrijelom Barbosom, koji je povremeni reprezentativac Brazila i jedan od najboljih igrača u južnoameričkim klubovima.

Hoakin Pikerez od 2021. godine igra za brazilski Palmeiras, a iste godine je sa tim klubom osvojio Kopa Libertadores, južnoameričku verziju Lige šampiona. Takođe, sa Palmeirasom je dva puta osvojio šampionske titule u Brazilu, dva puta šampionat Paulista, a po jednom superkup Brazila i Superkup Južne Amerike.

Pre dolaska u Brazil Pikerez je u rodnoj zemlji nastupao za Defensor Sporting, River iz Montevidea i Penjarol. dugogodišnji je reprezentativac Urugvaja, za koji je u mlađim kategorijama odigrao preko 30 mečeva, dok za sada ima 13 nastupa u seniorskoj selekciji.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: