Fudbal

IZAŠAO NA VELIKOM ODMORU I DAO DVA GOLA ZA POLUFINALE! Stefan (17) postao hit, dobio i OPRAVDANJE za školu!

Autor Nemanja Stanojčić

Stefan Marčetić postao je hit u regionu zbog dva gola koja je dao.

Izvor: Instagram/Borac Banjaluka/ Printscreen/YouTube/Arena Sport

Sport donosi neke neverovatne priče, jedna takva stigla je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Banjaluke. Tamo je Stefan Marčetić (17) odveo Borac u polufinale Kupa i to je uradio tako što je izostao iz škole. Morao je da traži opravdanje koje je na kraju i dobio, pa je tako njegova priča postala pravi hit.

Tako je klub na svom nalogu postavio i zahtev upućen školi da mu se opravdaju četiri časa koja je izostao. "Učenik 2. razreda Stefan Marčetić izostao je sa nastave 13.3.2023. godine. Izašao je na velikom odmoru i odveo Borac u polufinale. Izostanak potvrđujem kao opravdan i tražim da se časovi opravdaju", stoji u dokumentu objavljenom na Instagram nalogu kluba.

Njegovi drugari priredili su mu i sjajan doček ispred Politehničke škole u Banjaluci i sve to je snimljeno. Po njegovoj reakciji videlo se da nije to očekivao i da su ga prijatno iznenadili.

Inače, utakmica između Borca i Sarajeva prekinuta je u 93. minutu pošto su na nagovor trenera Simona Rožmana i sportskog direktora Senijada Ibričića fudbaleri Sarajeva napustili teren nezadovoljni suđenjem Matea Musa. Takmičarska komisija FSBiH registrovala je meč službenim rezultatom 3:0, ali to nije pokvarilo dan Stefanu koji će zauvek pamtiti ova dva gola. Iako se ti pogoci neće zvanično računati.

Pogledajte i golove sa meča:

Stefan Marčetić Borac Banjaluka
Izvor: YouTube/Arena sport

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: