Fudbal

SRBIN DAO PRVI GOL U PREMIJER LIGI! Piksi trlja ruke, Saša RAZBIJA u Engleskoj

Autor Mladen Šolak

Lep, prvi gol našeg fudbalera u dresu Fulama

Izvor: Simon Dael / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski internacionalac Saša Lukić dao je svoj prvi gol u Premijer ligi - protiv Totenhema! Vezista Fulama je u 50. minutu utakmice fenomenalno reagovao na dodavanje sa desne strane i nagradio se za sjajnu partiju protiv tima Ejndža Postekoglua.

Sašin "bljesak" u Londonu je sjajna vest i za selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je pozvao Lukića za martovsko okupljanje "orlova" za prijateljske utakmice protiv Rusije (četvrtak) i Kipra (narednog ponedeljka).

Nekadašnji vezista Partizana došao je u Fulam u januaru 2023. godine, a u poslednjih nekoliko kola igra sjajno, kao i njegov tim. U pobedama protiv Mančester junajteda (2:1), Brajtona (3:0) odigrao je po 90 i 88 minuta, a sada je protiv još jednog engleskog velikana odigrao odlično, na zadovoljstvo menadžera Marka Silve.

Pogledajte kako je Lukić dao gol protiv Totenhema:

Saša Lukić (27) bio je pre Fulama čak sedam godina član Torina, a karijeru je počeo u Partizanu, u kojem je i ponikao. Za reprezentaciju Srbije igra od 2018. godine i do sada je sakupio 42 nastupa, uz dva postignuta gola.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: