Fudbal

MOŽDA PODNESEM OSTAVKU, IMAM PONUDE! Nenad Lalatović je ljut i ne prašta igračima

Autor Mladen Šolak

Trener Spartaka iz Subotice nagovestio rastanak sa klubom posle četiri meseca

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Spartak iz Subotice doživeo je poraz od TSC-a na svom terenu 2:4, a trener Nenad Lalatović nagovestio je mogući rastanak sa klubom. On je bio veoma ljut na svoju ekipu koja je na poluvremenu gubila 0:2, kada je Lalatović promenio formaciju i izveo čak četvoricu iz igre.

"U prvom poluvremenu naša igra je bila očajna, a TSC mnogo bolji u tom delu, čestitam im. U drugom smo promenili formaciju, dali dva gola, čestitam mojim igračima na tom delu meča, ali primili smo naivni gol, dobili crveni karton... Veoma sam ljut zbog prvog poluvremena, ne može tako da se uđe u utakmicu. Jedna smo ekipa na strani, druga kod kuće, odigrali smo veoma dobro kada sam promenio formaciju. Ljut sam, vruća mi je glava. Videću šta i kako", rekao je on.

Lalatovićev tim gubio je 0:3, a onda su pogodili Miloš Mijić iz slobodnog udarca i Vojo Ubiparip, udarcem na asistenciju doskorašnjeg igrača TSC-a Juga Stanojeva. Ipak, Aleksandar Ćirković je potom svojim desetim superligaškim golom stavio tačku na utakmicu u 74. minutu, dok je Spartak bio sa igračem manje od 68. minuta.

"Rekao sam igračima da moraju da odigraju za sebe. Ne može onako da se odigra prvo poluvreme. Kada sam preuzeo tim znao sam šta sam preuzeo, ali nema tu nekog pravdanja. Ko zna, možda podnesem ostavku. Vruća je glava, ne praštam te stvari, moramo kod kuće bolje nego prvo poluvreme. Ovo je već treći poraz kod kuće. Ko god ovde da dođe, igra lagano, jer moji igrači kao da imaju pritisak i strah. Imam tu još nekih ponuda, čak i iz Superlige, i iz inostranstva, razmisliću ova dva dana da li da prihvatim ponudu i promenim klub u Superligi ili prihvatim ponudu iz inostranstva. Ako budem promenio, možda budem ostao u Superligi, možda ću u inostranstvo"

Spartak TSC
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Lalatović (46) preuzeo je Spartak 15. novembra i ove sezone sa njim ostvario četiri pobede, uz tri remija i pet poraza.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt