Fudbal

VLAHOVIĆ POBESNEO, DOBIO DVA ŽUTA ZA MINUT: Ekspresan crveni, Dušan odjurio sa terena ljut kao ris! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Juventus je kiksnuo, a Vlahović je bio jako, jako ljut.

Izvor: Arena premium/Screenshot

Ponovo je Juventus kiksirao i nije pobedio, a na kraju meča sa Đenovom koji se završio rezultatom 0:0 Dušan Vlahović je dobio crveni karton! On je u 93. minutu prvo dobio žuti, a onda i crveni karton u razmaku od samo nekoliko sekundi! 

On je prvo dobio žuti karton zbog reakcije na odluku sudije da se ne sudi faul nad njim već je sudio faul nad golmanom, a onda je iznerviran dalje prigovarao, udario je loptu i dobacio arbitru meča. To sudija nije hteo da trpi i izvadio je sudija drugi žuti karton i poslao ga u svlačionicu pre kraja meča! 

Posle meča prošlog kola u kome nije igrao zbog povrede, sada će jedini efikasan napadač tima Maksa Alegrija propustiti i meč naredne runde Serije A protiv Lacija. Pogledajte zašto je bio ljut i kako je zaradio dva žuta kartona: 

Mnogo je šansi propustio Juventus tokom ovog meča, uglavnom je iz vazduha pretio Vlahović, a upravo je i posle duela sa golmanom gostiju Đozepom Martinezom srpski napadač isključen. Posle novog remija Juventus je apsolutno izgubio šanse da se bori za titulu, beži im Milan na drugom mestu na tabeli, ali takođe im sada i Bolonja koja je četvrta preti. Pogledajte još jednom kako je Dušan Vlahović zaradio crveni karton:   

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: