Fudbal

PRETERIVALI SMO, ALI NEMA PREDAJE! Igor Duljaj o još jednom kiksu Partizana

Autor Mladen Šolak

Trener crno-belih oglasio se posle remija protiv Mladosti u Lučanim

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri FK Partizan ponovo su kiksnuli, odigravši nerešeno protiv Mladosti iz Lučana. Posle trećeg uzastopnog meča bez pobede (prethodno Crvena zvezda 2:2, Napredak 0:1), crno-beli su na "minus 1" u odnosu na lidera Zvezdu, ali uz odigranu utakmicu više.

"Ne možemo nikako da budemo zadovoljni rezultatom, po veoma teškom terenu bilo je veoma teško stvoriti priliike, ne mogu da kažem da igrači nisu hteli, u mnogim situacijama smo preterivali sa držanjem lopte u svojim nogama. Međutim, mi se ne predajemo i idemo dalje", rekao je posle meča trener Partizana Igor Duljaj za TV Arena sport.

Trener Lučanaca Tomislav Sivić žalio je zbog toga što je njegov tim ispustio prednost u poslednjim minutima. Golom Petra Bojića, Mladost je vodila od 44. do 85. minuta, kada je Nemanja Nikolić pogodio za Partizan i postavio konačnih 1:1. Bilo je i velikih šansi za domaće...

"Žal je velika, bili su to veliki ziceri, prepustili smo Partizanu posed, igrali smo šta nam odgovara, znali smo da je teren loš, da će to deprimirajuće da deluje na Partizan, sve smo to iskalkulisali i račzunali na dve šanse, ali nismo pretpostavljali da ćemo obe da promašimo. Čestitam momcima, pokazali su da su kvalitetni i da su dobro radili, čestitam im"

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt