Fudbal

JUGOSLOVENSKI VELIKAN OBORIO ISTORIJSKI REKORD! Evo koliko ima članova kluba

Autor Mladen Šolak

Hajduk iz Splita se pohvalio brojem članova

Izvor: Profimedia/IMAGO

Hajduk iz Splita objavio je da ove godine 105.209 članova i da je prema tom kriterijumu oborio rekord iz 2023. godine. "Dragi navijači, u manje od tri meseca uspeli smo srušiti impresivni lanjski rekord od 105.209 članova! Tvoj štit - zauvek", objavio je nekadašnji šampion Jugoslavije i Hrvatske.

Dok se Splićani aktivno bore da osvoje titulu posle 19 godina, navijači su očigledno uz njih i veruju u tim u koji je ove zime stigao legendarni hrvatski fudbaler, Ivan Perišić. Članstvo za navijače Hajduka uzrasta od 18 do 65 godina košta 20 evra, a maloletni i stariji od 65 godina plaćaju 10 evra.

Navijači Hajduka iz Splita okuljeni u udruženju "Naš Hajduk" imaju udeo u više od 30 odsto deonica kluba sa "Poljuda" i samo je Grad Split veći deoničar od njih. "Svakim novim paketom deonica, sve smo bliže Hajduku kao klubu svojih članova i ostvarujemo san generacija navjiača Hajduka", objavila je navijačka grupa Torcida Split.

Krajem prošle godime, na redovnoj skupštini kluba predstavljen je podatak da je od uplate članarina više od 1,6 miliona evra uplaćeno direktno na račun kluba

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Tagovi