Fudbal

PITAO ME IGRAČ ZVEZDE DA POMOGNE POZORIŠTA! Glumac ostao bez teksta: Češće gleda predstave od mene!

Autor Milutin Vujičić

Mirko Ivanić često odlazi u pozorište, otkrio je njegov prijatelj glumac Aleksandar Radojičić.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Često kažu da fudbaleri i umetnost ne idu "ruku pod ruku", ali ima primera da to nije tačno. Srpski glumac Aleksandar Radojičić tako je "razotkrio" uvek povučenog fudbalera Mirka Ivanića koji često odlazi u pozorište, a da to njegovi navijači nisu ni znali, pošto do sada o tome gotovo da nije pričao.

I ne samo to, fudbaler Crvene zvezde je čak pomagao finansijski pozorišta tokom pandemije korona virusa, a upravo je prvo kontaktirao Radojičića kako bi se raspitao o celokupnoj situaciji. Posle toga njih dvojica počela su i da se druže, pa tako pored pozorišta dele i ljubav prema fudbalu, pošto je dobro poznato da je Radojičić čest gost fudbalskih i košarkaških utakmica svoje voljene Crvene zvezde.

"Sticajem okolnosti se družim sa Mirko Ivanićem. Kontaktirao me je putem Instagrama za vreme pandemije korona virusa, čisto eto da pita kakva je situacija u pozorištima? Da li je neko pozorište u problemu, ako jeste eto kaže voleo bih da ako ima neki način da se pomogne. Finansijski ili bilo kako. U tom trenutku me kupio uopšte što razmišlja o tome u celom tom ludilu. Onda smo se upoznali i saznao sam da ide u pozorište češće nego nas trojica zajedno (voditelj i fudbaler Marko Đurovski, prim. aut.)", ispričao je Radojičić u emisiji "Sportlight" na "Sportklubu".

Ivanić (30) je fudbaler iz Bačkog Jarka koji je ponikao u mlađim kategorijama Vojvodine, a potom je preko BATE Borisova stigao do Crvene zvezde u zimu 2019. godine. Od tada je odigrao 216 utakmica za beogradski klub i zabeležio je 64 gola i 53 asistencije, dok je zimus generalni direktor Zvezdan Terzić poručio da je jedini igrač koji ne može da ide sa "Marakane".

BONUS VIDEO:

(Sportklub/MONDO/M.V.)