Fudbal

BESPLATAN ULAZ NA ZVEZDA - ZENIT! Klub se oglasio, ima poseban apel za sve svoje navijače

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda je obavestila navijače da dođu ranije i zauzmu meča jer se očekuje gužva za meč sa Zenitom.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda u subotu 23. marta od 19 časova na svom stadionu "Rajko Mitić" igra prijateljsku utakmicu protiv ruskog Zenita, a klub je ranije već obavestio navijače da će kapije biti otvorene za sve pošto je ulaz besplatan. Ipak, imaju i jedan važan apel svim navijačima koji planiraju da dođu na utakmicu.

"Ulaz je besplatan na utakmici protiv Zenita, a klub apeluje na sve zvezdaše, koji nisu vlasnici sezonskih karata i dolaze neorganizovano na meč, da ranije zauzmu mesta na zapadnoj i severnoj tribini Marakane", objavio je klub na svom Tviteru.

Podsetimo, Crvenu zvezdu i Zenit "veže" isti generalni sponzor, ruska naftna kompanija "Gazprom", a ovo će biti već četvrti put u poslednje dve godine da igraju prijateljsku utakmicu. Tokom 2022. godine videli smo dve pobede Zenita (od 3:1 i 2:1), dok je u poslednjem duelu, odigranom prethodnog leta na prijateljskom turniru u organizaciji kluba iz Sankt Peterburga, Crvena zvezda je slavila 2:1. U ovom trenutku oba tima su lideri svojih šampionata.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)