Fudbal

ZVEZDA POBEDILA ZENIT: Nikola rešio meč pred više od 40.000 ljudi!

Autor Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda pobedila je Zenit golom Nikole Kneževića.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda pobedila je Zenit u prijateljskoj utakmici. Dva bratska kluba odigrala su utakmicu u pauzi zbog reprezentativnih obaveza. Pobedu je odneo srpski tim golom Nikole Kneževića (21) u drugom poluvremenu.

Mladi fudbaler Zvezde rešio je utakmicu u 84. minutu prelepim pogotkom. Našao se u kaznenom prostoru, namestio se i šutirao jako i precizno i zatresao mrežu. Momenat koji će definitivno pamtiti zauvek, pošto je na tribinama bilo preko 40.000 ljudi.

Pred početak susreta navijači su imali spektakularnu koreografiju koja će definitivno obići svet. Pevala je i poznata srpska pevačica Danica Crnogorčević, a onda su na red došli fudbaleri i to u "mešanom sastavu", jer Vladan Milojević nije mogao da računa na veliki broj standardnih prvotimaca.

U prvom poluvremenu nije bilo previše šansi, gosti su bili za nijansu bolji, ali nisu uspeli da postignu gol. Onda su treneri u drugom delu napravili promene, a ruskoj ekipi je poništen pogodak u 60. minutu, sudije nisu videle da je lopta prešla gol liniju. Taj pogodak nije priznat, ali je u 84. minutu Knežević izveo pravu majstoriju.

Nikola Knežević gol Zenitu
Izvor: YouTube/Arena sport

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: