Fudbal

NESTVARNO! DAO GOL FRANCUZIMA ZA SAMO SEDAM SEKUNDI: "Bomba" iznenadila i Mbapea!

Autor Nemanja Stanojčić

Florijan Virc dao je gol Francuskoj za samo sedam sekundi.

Izvor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Klupski fudbal je na pauzi, reprezentacije su na terenu i neki od tih mečeva su zaista spektakularni, jedan od njih je duel Nemačke i Francuske u Lionu. Tamo je viđen gol u sedmoj sekundi utakmice. Verovali ili ne nije u pitanju greška.

Sudija Manzano dao je znak da meč počne, Toni Kros je poslao loptu ka Florijanu Vircu koji je odlučio da proba da iznenadi golmana Brisa Sambu i u tome je uspeo. Šutirao je sa više od 20 metara, uhvatio čuvara mreže "na krivoj nozi" i zatresao mrežu. Deluje da su svi bili šokirani, kako navijači, tako i igrači.

Podsetimo, Kros se povukao iz reprezentacije, pa je posle razgovora sa selektorom Julijanom Nagelsmanom odlučio da ipak igra. Biće deo nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Odmah je upisao i asistenciju i iznenadio Kilijana Mbapea i saigrače.

Na ovom meču trebalo je da debituje Aleksandar Pavlović, ali je fudbaler sa srpskim korenima zbog bolesti ostao van tima i moraće da sačeka drugu šansu za reprezentativni debi. Daje to nadu i fudbalskom savezu Srbije da pokuša da ga ubedi da se predomisli...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: