Fudbal

SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO MILIONE! Pljušti, deca se smrzavaju, a fudbaler to više nije hteo da trpi

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako su fudbaleri Njujorka privukli pažnju jer su pokazali da su i veliki ljudi.

Izvor: Printscreen/Bleacher Report

Fudbaleri se dele na dve vrste, oni koji nakon što postanu profesionalci i "uđu u novac" zaborave da su ikada bili deca koja su trenirala i na one kojima ne prođe dan života da se toga ne sete. Svi fudbaleri Njujork Red Bula položili su ovaj test na meču protiv Intera iz Majamija proteklog vikenda u MLS kada su zajednički pokazali da su lepo vaspitani.

Uoči meča u Njujorku pljuštala je strašna kiša, jedva da se išta videlo na terenu, međutim procedura je procedura. Deca koja su izašla sa fudbalerima na teren stajala su neko vreme kraj njih i kisnula, a to nije želeo da trpi Dante Vanzeir. Belgijski fudbaler se razočarao što su fudbaleri bili obučeni u trenerke dok su se deca kraj njih smrzavala, pa je potom skinuo svoju trenerku i obukao dečaka koji je bio kraj njega. A onda su to videli i ostali...

Redom svi fudbaleri Njujorka su skinuli trenerke i darovali su ih deci koja su izašla sa njima na teren, a nije dugo trebalo da ovaj snimak postane viralan na društvenim mrežama, što apsolutno zaslužuje jer je raznežio sve zbog dobrote igrača jednog od Red Bul projekata.

Na kraju, nagrađeni su za dobro delo pošto su razbili Mesijev tim (doduše Leo nije igrao) ubedljivo, čak 4:0.


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)