Fudbal

KRISTIJANO RONALDO KRENUO NA SUDIJU POSLE MEČA: Pretio Dejanu, isplivao skandalozan snimak! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo je ponovo prešao sve granice svojim ponašanjem.

Izvor: Twitter/@xKGx__/Screenshot

Kristijano Ronaldo je ponovo pokazao koliko ne voli i ne zna da gubi! Nakon što je njegov Portugal izgubio u prijateljskom meču od Slovenije 2:0 on je napravio skandal. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji je nakon poslednjeg zvižduka sudije Irfana Peljta izjurio sa terena, a onda je snimljen i kako preti četvrtom sudiji! 

Golovima Andreja Gnezde Čerina i Timija Elšnika Slovenci su pobedili 2:0, a nakon što je sudija iz Bosne i Hercegovine Irfan Peljto odsvirao kraj videlo se kako Kristijano Ronaldo istrčava sa terena, jako ljut i besan. A njegov bes je osetio i četvrti arbitar meča, Dejan Balažić iz Slovenije! 

Većim delom utakmice Kristijano je svoj bes usmeravao na glavnog sudiju i stalno mu je prilazio i žalio se na njegove odluke, a na terenu je bio neprimetan i samo je jednom šutnuo na gol Jana Oblaka. Pogledate taj momenat: 

Nije ovo prvi put da vidimo Kristijana kako pravi slične skandale. Sećamo se kako u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije ni sačekao da se završi meč sa Srbijom i iznerviran poništenim golom je napustio teren pre poslednjeg zvižduka abitra. U poslednje vreme je takođe u Saudijskoj Arabiji imao mnogo ispada u odnosu sa sudijama. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: