Fudbal

KATASTROFA ZA SRBIJU, MITROVIĆ TEŽE POVREĐEN: Mogao bi da propusti Evropsko prvenstvo!

Autor Nikola Lalović

Loše vesti iz Saudijske Arabije, povreda Aleksandra Mitrovića je izgleda ozbiljna!

Izvor: MN Press

Užasne vesti iz Saudijske Arabije, Aleksandar Mitrović bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo u fudbalu! Korpulentni napadač iz Smedereva se povredio na meču Al Hilala i Šababa koji je njegov tim dobio 4:3, a sa terena su ga posle utakmice izveli.

Saudijski portal Al Ain navodi da bi Mitrović mogao da bude podvrgnut operaciji, a da bi oporavak mogao da traje najmanje četiri meseca. To znači da bi propustio Evropsko prvenstvo koje je na programu od 14. juna.

"Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom" prenosi saudijski medij.

Na tom meču najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je postigao dva gola, a onda je već u 34. minutu morao napolje zbo povrede. Za sada znamo da je pokidao mišić, ali sve sada zavisi od toga kojom će se brzinom oporavljati naš špic.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: