Fudbal

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA DVA MEČA: "Da sve opet ima smisla!"

Autor Dušan Ninković

Poziv navijačima za naredna dva meča Crvene zvezde u srpskom fudbalu.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Crvene zvezde su impresivnim igrama u prolećnom delu prvenstva - sedam pobeda i remi protiv Partizana - uspeli da se domognu prvog mesta na tabeli, a najvatreniji navijači nadaju se da će to probuditi publiku koja će do kraja sezone puniti najveći srpski stadion. Navijači sa severne tribine su snimkom koreografija koje su realizovane ovog proleća pozvali ostale da im se priključe u podršci crveno-belima!

Uz poruku "Da sve opet ima smisla", navijači sa severne tribine pozvali su ljude na stadion za naredna dva meča koje Zvezda igra na svom terenu - prvo u Superligi Srbije protiv IMT, a zatim i u Kupu Srbije protiv ekipe OFK Vršca koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije. Na snimku se navodi i da Zvezda igra za četvrtu uzastopnu duplu krunu, pa da je i zbog toga potrebna podrška fudbalerima.

Podsećamo, Crvenu zvezdu u narednom periodu čeka izuzetno gust raspored! Serija utakmica počinje trećeg aprila protiv IMT-a na svom stadionu, zatim za vikend crveno-beli putuju u Surdulicu, a onda slede obaveze u Kupu Srbije protiv Vršca. Taj meč je na programu 10. aprila, dok se samo par dana kasnije igra protiv Železničara iz Pančeva, u poslednjem kolu Superlige pre podele tabele.

Nakon što se tabela elitnog ranga srpskog fudbala podeli na dva dela, Crvena zvezda i Partizan će odmah u prvom meču igrati treći ovosezonski "večiti derbi". Kako trenutno stoje stvari, Zvezda će biti domaćin tog meča na stadionu "Rajko Mitić" jer ima četiri boda više od najvećeg rivala.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: