Fudbal

PIKSI U NOVOM SADU SA SRPSKIM MILIONEROM! Gledao domaći fudbal, video veliku frku na terenu

Autor Mladen Šolak

Selektor je u društvu poznatog biznismena gledao meč Vojvodina - Čukarički i zajedno su pratili buran kraj.

Izvor: TV Arena sport

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi gledao je u Novom Sadu utakmicu Superlige, Vojvodina - Čukarički (1:1), u društvu Milana Mandarića. Srpsko-američki biznismen ušao je prošlog meseca u klub svoje mladosti i njegovom promocijom u potpredsednika Voše istaknute su velike ambicije.

Piksi i Mandarić jedan kraj drugog gledali su zanimljiv meč, vodeći gol Vojvodine koji je u 16. minutu postigao Mihailo Ivanović udarcem glavom sa zemlje i izjednačujući pogodak Igora Miladinovića. Efikasni vezista "brđana" pred Piksijem je u 25. minutu pokazao kakav osećaj ima, jer nije šutirao iz prve, već je iskusno (iako ima samo 21 godinu) primio loptu, pa iz bolje pozicije dao gol, za konačnih 1:1.

Kraj meča protekao je u tenziji, jer su navijači Vojvodine tražili od sudije da dodatno produži utakmicu. Pokazao je četiri minuta nadoknade, nakon tri minuta je napadač Čuke Vinisijus pao na zemlju jer je bio nagažen, a onda je VAR soba proveravala situaciju u kaznenom prostoru Vojvodine, u kojoj je delovalo da je igrač Voše Uroš Nikolić igrao rukom. Sudjia Živković zaustavio je zbog toga poslednji napad Vojvodine, iz VAR sobe je stigla sugestija da nije bilo penala, arbitar je odsvirao kraj i to je naljutilo i igrače i navijače.

Ovim remijem prekinuta je serija Vojvodine od četiri uzastopne pobede, a Čuka je ostala neporažena pod vođstvom novog trenera, Gorana Stanića.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt