Fudbal

FUDBALER IZREŠETAN NA BENZINSKOJ PUMPI: Jeziva tragedija u Južnoj Africi, nisu mogli da ga spasu

Autor Milutin Vujičić

Mladi fudbaler iz Južne Afrike ubijen je dok je kupovao gorivo.

Izvor: X/Kaizer Chiefs

Južnoafrički fudbaler Luk Flurs (24) ubijen je na benzinskoj stanici u Johanesburgu, zvanično je saopšteno. U pitanju je mladi reprezentativac Južne Afrike i član poznatog kluba Kajzer Čifsi u koga je za sada nepoznati počinilac pucao, a prvi rezultati istrage govore da je bila u pitanju pljačka.

Dok je Flurs sedeo u svom automobilu i čekao red na pumpi da natoči gorivo, njega je nepoznati počinilac pod pretnjom vatrenim oružjem izvukao napolje. Zatim ga je upucao u grudi i odvezao se njegovim automobilom, dok doktori nisu mogli da spasu mladog fudbalera pred kojim je bila solidna karijera. Zbog svega toga, njegov klub Kajzer Čifs se oglasio.

"Sa velikom tugom javljamo da je fudbaler Kajzer Čifsa Luk Flurs tragično izgubio svoj život tokom otmice njegovog vozila sinoć u Johanesburgu. Naše misli i molitve su uz njegovu porodicu i prijatelje tokom ovog teškog vremena. Južnoafrička policija vodi slučaj i sve detalje će oni saopštiti u dogledno vreme. Neka njegova dobra duša počiva u miru", saopštili su iz kluba dok se od njega opraštaju i navijači Čifsa.

Flurs je igrao u odbrani i odigrao je pet mečeva za kadetsku reprezentaciju Južne Afrike, dok je bio član i ekipe koja je igrala na Olimpijskim igrama u Tokiju.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)

Tagovi