Fudbal

"VRATITE, BRE, SMRTNU KAZNU!" Rade Bogdanović o ubistvu Danke: Imam tri ćerke, a i da nemam...

Autor Milutin Vujičić

Bivši reprezentativac Jugoslavije Rade Bogdanović oglasio se zbog ubistva Danke Ilić.

Izvor: K1/Društvene mreže/Screenshot

Nakon deset dana potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2), uhapšeni su osumnjičeni za njeno ubistvo. U pitanju su radnici JKP "Vodovod" iz Bora  S. J. i D. D. koji su prema nezvaničnim informacijama iz istrage službenim automobilom udarili devojčicu u Banjskom Polju.

Za telom nesrećne devojčice se i dalje traga na deponiji kod Bora, ali nema koga ova vest nije ostavila bez teksta. Tako se u toku gostovanja bivšeg reprezentativca Radeta Bogdanovića na K1 televiziji saznalo za užasnu vest o Danki, tako da je i nekadašnji fudbaler upitan da prokomentariše.

"Moj prvi komentar je bio: Vratite, bre, smrtnu kaznu, pustite demokratiju. I ja sam otac tri ćerke, ja tu ne bih... I da nisam, ali nema tu praštanja. Zamislite vi taj um kad vidite malo dete od dve godine, da ga lištite života. Samo vratite smrtnu kaznu! Kakav nehat? Svaki je komentar na tu temu je suvišan, opet bih samo rekao vratite smrtu kaznu. Ja to iskreno mislim, ja bih voleo da im budem sudija", rekao je bez ustručavanja Rade Bogdanović koji je sasvim drugim povodom došao u emisiju.

Podsetimo, za telom na deponiji se i dalje traga, a osumnjičeni za ubistvo su priznali zločin. Najnovija dešavanja u vezi sa ubistvom male Danke (2) iz Bora možete pratiti na našem BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)