Fudbal

ŠVAJNŠTAJGER SE JAVIO NA SRPSKOM! Bastijan stigao u Beograd, uz slike sa Kalemegdana okačio i zastavu!

Autor Dušan Ninković

suprgu Ane Ivanović opet uživa u glavnom gradu Srbije.

Izvor: Instagram/bastianschweinsteiger/printscreen

Slavni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, dugogodišnji reprezentativac, igrač Bajerna iz Minhena i suprug srpske teniserke Ane Ivanović, ovih dana je u novoj poseti Beogradu! Bivši vezni igrač najvećeg nemačkog kluba čest je gost glavnog grada Srbije, a ovog puta je vreme potrošio obilazeći znamenitosti u centru grada - fotografisao se na Kalemegdanu i to pokazao svojim pratiocima.

Švajnštajger je uz tri fotografije iz samog centra Beograda okačio i poruku na srpskom jeziku "Zdravo Beograde", a bilo je prostora i za srpsku zastavu. Odmah su se ispod javili fudbalski fanatici sa različitih krajeva sveta, a bilo je i onih koji su već posetili glavni grad Srbije pa su delili svoja iskustva i utiske o Beogradu. Pogledajte Bastijanove fotografije u Beogradu:

Podsećamo, Bastijan Švajnštajger je još kao tinejdžer igrao protiv Crvene zvezde 2007. godine u Kupu UEFA, a kasnije su njegovi dolasci u Srbiju bili potpuno drugačiji. Zbog ljubavi sa nekada najlepšom teniserkom sveta Anom Ivanović nemački fudbaler često je u Beogradu, a povremeno i na košarkaškim utakmicama Partizana koje gleda u društvu Anine porodice - oca i brata.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: