Fudbal

DUŠAN VLAHOVIĆ POKAZAO NOVOG LJUBIMCA! Košta 80.000 evra i svi hoće da ga imaju - čist luksuz!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler obožava da se počasti luksuznim satovima, koje zatim istakne kad god nije na terenu.

Izvor: instagram/vlahovicdusan

Srpski fudbaler Dušan Vlahović očigledno obožava satove - samo nekoliko nedelja nakon što nam je pokazao "čuku" od 350.000 evra, fudbaler Juventusa pokazao je novog ljubimca. Ovog puta reč je o satu kojem je tržišna cena oko 80.000 evra, a mnogi ga smatraju najlepšim u tom cenovnom rangu.

U poređenju sa prethodnim satom koji je primećen na ruci srpskog fudbalera, novi je nešto komforniji - manje svečan i više prilagođen sportskim izdanjima. Naravno, postoji i dobar razlog za to. Prethodni put kada su fotografi uhvatili Vlahovića u kadru fokusirajući se na njegov sat on je bio u odelu, a novog ljubimca može da nosi i u opuštenijim izdanjima.

"Fenomenalan Patek Philippe Aquanaut na ruci Dušana Vlahovića. Srpski fudbaler i napadač Juventusa je nakon Richard Mille satova prešao na nešto klasičniji sportski Patek Philippe Aquanaut referentne oznake 5168G, proizveden u belom zlatu. Prečnik ovog sata je 42.2mm što na papiru deluje zaista veliko dok na ruci izgleda mnogo manje a pre svega zbog debljine od 8.25mm", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci" i dodaje: "Vlahović se opredelio za “khaki green” model, novitet iz 2019. godine koji je istog momenta postao najtraženiji Aquanaut. Veliku popularnost je stekao i gumeni zeleni kaiš koji se jedno vreme preprodavao za oko 10.000€. Da samo kaiš je vredeo par hiljada evra. Sat pokreće automatski kalibar kućne radinosti 324 S C sa rezervom od 45h", objavljeno je na nalogu "Sat na ruci".

Inače, Dušan Vlahović se satovima nagrađuje za sjajne partije koje prikazuje ove sezone u dresu Jvuentusa. Srpski fudbaler najbolji je pojedinac tima iz Torina i najbolji strelac ekipe u svim takmičenjima. Iako ga trener Masimilijano Alegri povremeno javno kritikuje može se reći da je bivši napadač Partizana jedna od retkih svetlih tačaka u timu trenutno.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: