Fudbal

PRETUKAO I ZADAVIO FUDBALERKU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Ostavio poruku na prozoru, deca su bila u kući!

Autor Nemanja Stanojčić

Užasne vesti stižu iz Argentine...

Izvor: Instagram/florenciacanali/Printscreen

Užasne vesti stižu iz Argentine. Agustin Noto pretukao je i zadavio svoju suprugu fudbalerkuFlorenciju Guinazu i to dok su njihova deca bila u kući. Prvo je nju ubio, pa je sebi oduzeo život. Pre nego što je to učinio na prozoru je ostavio poruku koju je video jedan od komšija. Napisao je "Zovite policiju, deca su sama u kući."

Novinari argentinske kuće "C5N" opisali su detalje događaja. "Igrala je fudbal i brutalno je ubijena u Mendozi. Prvo je ubio suprugu, pa je onda izvršio samoubistvo. Rezultati autopsije su stigli i to se dogodilo pred decom od pet i sedam godina koji su bili u kući. Jedna komšija je video poruku na prozoru na kojoj je pisalo 'deca su sama u kući, zovite policiju'. To je uradio pošto je ubio svoju suprugu", rečeno je na početku priloga.

Zatim su otkrili još detalja. "Redosled događaja je potvrđen da je prvo pretukao suprugu, pa je onda izvršio samoubistvo. Kada je komšija ušao u kuću sedmogodišnji dečak koji je igrao 'plejstejšn' rekao mu je da ne može da uđe u njihovu sobu, jer je zaključana. Policija je stigla, sačekala je da stigne nalog i onda je ušla u sobu i zatekla stravičan prizor."

Izvor: Instagram/florenciacanali/Printscreen

Ona je igrala fudbal za klub Atletiko Argentino koji se oglasio i uputio saučešće porodici i prijateljima. Ona je pored fudbala imala i drugi posao.

Argentinska fudbalerka ubijena
Izvor: YouTube/C5N

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: