Fudbal

PARTIZAN PONUDIO DULJAJU NOVI UGOVOR: Trener imao samo jedan zahtev!

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan je spremio novi ugovor za Igora Duljaja.

Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Igor Duljaj blizu je potpisivanja novog ugovora sa Partizanom. Klub je spremio papirologiju, čeka se još samo da on stavi paraf na produžetak saradnje prenosi "Mozzart sport". Njemu trenutni ugovor ističe na leto i još zimus je bilo priča o nastavku zajedničkog puta, ali je tada zamolio čelnike da se sve to odloži do leta.

Deluje da nedoumica više nema i da će Duljaj nastaviti sa svojim poslom u Humskoj. On je i sam nedavno pričao da je bilo indicija da će doći do promene na klupi. "Kada se vratim unazad, još od priprema u Sloveniji postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam. Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, posle Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sedeo ovde. Tada bih bio smenjen", rekao je Duljaj.

Ima Duljaj već plan za leto, pošto je i sam rekao da će klub najverovatnije napustiti Samed Baždar, kao i da će biti još promena u timu. "Ako bih hteo sebe da zašttiim stavio bih Nikolića u ekipu. Baždar ima 20 godina i moram da razmišljam šta je najbolje za klub. Samed je na radaru mnogih ekipa, upravo zbog igara u prvom timu Partizana. Čak i pored nedostataka, jer je nestrpljiv i sve hoće odmah. Moraju mladi igrači da shvate jednu stvar, a to je da ne može vreme da se preskoči i da postoji redosled, raspored, koji mora da se poštuje i moramo da ga trpimo. I struka i tim", ispričao je Duljaj.

Izgleda da će sa njim klub krenuti i u novu sezonu. Čeka se samo zvanična potvrda...

(Mozzartsport/Mondo - N.S.)