Fudbal

PRIBOJAVAO SAM SE PENALA! Duljaj stao pred kamere posle drame i pobede Partizana

Autor Nemanja Stanojčić

Igor Duljaj i Nikola Mitić izneli su svoje viđenje utakmice između Partizana i Voždovca u Kupu Srbije.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Partizan je uspeo da prođe u polufinale Kupa Srbije posle prave drame u Humskoj. Penal serija donela je prolaz crno-belima i pobedu protiv Voždovca. Gosti su u poslednjim minutima izjednačili, pa je golman Aleksandar Jovanović potom odbranio dva jedanaesterca, a pre toga i tokom samog meča još jedan i tako bio heroj.

Igor Duljaj stao je pred kamere po završetku meča i priznao da mu nije bilo svejedno. "Prvo da čestitam svim akterima utakmice i onima koji su igrali i onima koji su došli da gledaju meč po ovom teškom vremenu. Odigrali smo veoma kvalitetan meč, posebno u prvom delu gde smo imali kontrolu i nismo mnogo grešili. U drugom smo nastavili u istom ritmu, ali kada se malo opustite stigne kazna. Pribojavao sam se penala. Kroz igračku karijeru nisam imao puno sreće. Pamti se prolazak u narednu rundu. Od srca mladom kolegi želim da nastavi sa ovakvim igrama, vidi se njegova ideja i želim im da zadrže svoju poziciju kroz plej-aut i da se vidimo sledeće sezone", rekao je Duljaj za "Arenu sport".

Potom je na njegovo mesto došao šef struke "zmajeva" Nikola Mitić. "Iz mog ugla nije bila tliko drugačija utakmica u odnosu na onu u Superligi od pre nekoliko dana. Nismo ih pritiskali u prvom delu u drugom je bilo mnogo bolje. Iz toga smo imali bolje šanse, penal koji nismo iskoristili. Dali smo gol, odveli meč u penal seriju. Da vratim penale ništa ne bih promenio što se izvođača tiče ,svi imaju karakter i dobri su momci. Partizanu želim mnogo sreće u nastavku sezone", zaključio je Mitić.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: