Fudbal

SERGEJ GLEDAO KAKO BIČUJU FUDBALERA! Skandal posle meča - nezapamćene scene! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte neverovatan snimak koji stiže posle duela saudijskih klubova u Superkupu u Abu Dabiju, gde je nepoznata osoba bičovala fudbalera poraženog tima.

Izvor: Twitter/@partidazocope

Al Hilal naših fudbalera Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića osvojio je Superkup Saudijske Arabije pobedivši u finalu Al Itihad 4:1. SMS je bio jedan od najboljih igrača svog tima dok je Mitrović meč pratio iz Beograda, gde se oporavlja od povrede, ali čak ni njegovo odsustvo nije moglo da zaustavi dominaciju Al Hilala koji je ove sezone ubedljivo najbolji igrač Saudijske Arabije.

Nakon što su sa po dva gola Al Davsari i Malkom doneli pobedu "plavima", došlo je do nezapamćneog skandala koji je brzo obišao svet. Odmah po završetku meča viđene su jezive scene, gde je jedan navijač - deluje imućniji - bičevao jednog fudbalera Al Itihada!? Pogledajte snimak...


Za sada nije objašnjeno do kraja šta se desilo, ali na snimku se vidi fudbaler Hamdala iz Al Itihada, koji je dao gol nakon što se "ispravio" zbog promašenog jedanaesterca, koji prilazi tribini. Tamo primećujemo muškarca koji se svađa sa njim, a zatim ga Hamdala prska vodom, da bi potom navijač krenuo da ga udara bičem!? Zaista nezapamćena scena koja je viđena u Abu Dabiju i zbog koje će najverovatnije reagovati FIFA.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)