Fudbal

SIN DEJANA STANKOVIĆA U BOLNICI! Hitno se oglasio bivši trener Crvene zvezde

Autor Nemanja Stanojčić

Stefan, sin Dejana Stankovića nalazi se u bolnici.

Izvor: MN Press

Loše vesti stižu iz Italije. Stefan Stanković (23), sin Dejana Stankovića nalazi se u bolnici. Sa njim je i čuveni fudbaler i bivši trener Crvene zvezde. Otišao je u Milano da bude podrška svom nasledniku u meču koji je mnogo važniji od onih duela na terenu.

"Zdravo, nalazim se u Milanu sa sinom koji je već tri dana u bolnici. Ima veoma važnu 'utakmicu' i moramo da budemo zajedno i da je igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti rezultate kako bi počeo period rehabilitacije", rekao je Stanković.

On je trenutno na klupi Ferencvaroša, ali neće voditi mađarski tim u narednom meču. "Nažalost, neću biti na klupi, ali verujem u moje igrače, klub i stručni štab. To je samo jedan meč, ja imam mnogo važniji sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu", zaključio je Stanković u video snimku koji je objavio njegov klub.

Stefan je rođen u Rimu 15. septembra 2000. godine i ne bavi se više fudbalom aktivno. Igrao je na poziciji defanzivnog veznog. Bio je u mlađim kategorijama Intera, nije uspeo da se probije i odlučio je da se povuče. Njegova braća nastavila su sa fudbalom, Filip Stanković (22) je golman i trenutno je u Sampdoriji na pozajmici iz Intera, dok je Aleksandar Stanković (18) zadnji vezni, ali pokriva i štoperske pozicije i igra u mlađim kategorijama Intera.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: