Fudbal

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE REŠETA U SAD! Najbolji strelac MLS, da li ima mesta kod Piksija?

Autor Dušan Ninković

Ponovo je Dejan Joveljić pogodio mrežu rivala u američkom fudbalu.

Izvor: Twitter/LAGalaxy/printscreen

Srpski napadač Dejan Joveljić nastavlja da trese mreže u SAD! Jedan od najboljih strelaca tekuće sezone MLS pogodio je za prednost Los Anđeles Galaksija na gostovanju Vankuveru i tako najavio trijumf (3:1) svog tima, koji se nalazi u samom vrhu lige. Joveljić je mrežu zatresao u 56. minutu i to na karakterističan način.

Bivši golgeter Crvene zvezde još jednom je pokazao neverovatan osećaj za gol. Fantastično je ispratio akciju svog tima i ostao usamljen na drugoj stativi, gde je sačekao da golman odbije upućen udarac. Kada se lopta odbila ka njemupreostao je lakši deo posla - da je spakuje u praznu mrežu, za prednost tima iz Los Anđelesa.

Bio je to šesti pogodak za Dejana Joveljića u tekućoj sezoni, a na tek osam odigranih mečeva. Podsećamo, Jvoeljić je bio strelac na prvih pet utakmica u sezoni, zatim je na dva susreta propustio priliku da se upiše u strelce, ali je sada ponovo na pravom putu. Ovako je pogodio protiv predstavnik Kanade u MLS:

Na vrhu liste strelaca trenutno se nalaze Kristijan Benteke, Luis Suarez, Kristijan Arango i Dejan Joveljić, sa po šest postignutih golova. Povremenog reprezentativca Srbije može da raduje i pogled na ligašku tabelu, pošto je Galaksi u samom vrhu, sa istim brojem bodova i utakmicom manje od Intera iz Majamija za koji igra Lionel Mesi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: