Fudbal

MESIJEV TELOHRANITELJ PREKINUO UTAKMICU! Kad je video šta se dešava - utrčao u teren! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Senka Lionela Mesija, nekadašnji MMA borac, morao da utrči u igralište.

Izvor: Twitter/M30Xtra/printscreen

Fudbaleri Intera iz Majamija upisali su pobedu nad Sporting Kanzas sitijem (3:2), a meč je obeležio i detalj u samom finišu. Dok se igrala sudijska nadoknada u centru pažnje su se našli Lionel Mesi i njegov telohranitelj Jasin Čeuku, koji je u punoj brzini morao da pretrči nekoliko desetina metara i zaštiti svog klijenta.

Igrao se prvi od devet minuta nadoknade kada je jedan od navijača preskočio ogradu i utrčao u teren, sa namerom da priđe najboljem fudbaleru svih vremena. Svima je bilo jasno da je Lionel Mesi njegova meta, a kako se sa distance nije znalo šta želi od Argentinca, kao mestu događaja krenuo je da trči i telohranitelj. Pogledajte kako to izgleda:

Inter Majami je angažovao telohranitelja bez kojeg Lionel Mesi ne ide čak ni do toaleta, a nekadašnji MMA borac Jasin Čeuku zadužen je da prati svaki njegov korak. Tako se on često može videti na utakmicama kako se šeta uz aut-liniju i motri na argentinskog fudbalera, za šta je plaćen čak 230.000 evra mesečno!

U poređenju sa Mesijevom platom ili Bekamovim bogatstvom to nije ogromna suma, posebno kada se uzme u obzir da je klubu na prvom mestu sigurnost svog najboljeg igrača. Lionel Mesi je i na utakmici Intera iz Majamija protiv Kanzas sitija pokazao koliko je bitan timu. Upisao je svoj peti gol i drugu asistenciju u ovoj sezoni, a tim sa Floride pogurao ka vrhu tabele u MLS.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: