Fudbal

BEŽI BRE, BEŽI OD MENE! Mudrinski pobesneo posle gola - odmah otišao da se obračuna iza klupe!

Autor Mladen Šolak

Poznati napadač nije slavio, već je bio veoma ljut!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

FK Spartak iz Subotice pobedio je Javor kod kuće i konačno ostvario trijumf pred svojim navijačima, posle čak pet uzastopnih poraza. Gol odluke postigao je centarfor Ognjen Mudrinski, nekadašnji napadač Zvezde, koji je odmah nakon gola želeo da se "obračuna" sa nekim i nije dozvoljavao da ga saigrači dodirnu, niti da sa njim proslave.

"Beži bre, beži!", agresivno je Mudrinski terao sve od sebe, sve dok nije došao do prostora iza klupe i tamo napravio nekoliko gestikulacija ka nekome na tribini Gradskog stadiona. Pogledajte reakciju Mudrinskog posle gola na 6:40 minuta:

Ognjen Mudrinski
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Sigurno je pao veliki kamen sa leđa Subotičanima nakon ove pobede, jer su prethodnih nedelja propustili niz prilika da se plasiraju u plej-of, ostali su i bez trenera Nenada Lalatovića, dočekali novog šefa struke Miloša Krušića...

Mudrinski je u trijumfu protiv Javora dao gol posle duge pauze, jer je prethodni pogodak u Superligi dao za pobedu protiv Voždovca 22. septembra, u 8. kolu. Spartak je ostao pet bodova ispod plej-ofa i igraće do kraja sezone sa timovima koji se bore za opstanak. od zone ispadanja udaljen je tri boda, a prvi tim ispod "crte" je upravo Javor.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: