Fudbal

DOŠAO IZ SAMPDORIJE, EKSPLODIRAO U VOJVODINI! Veliki posao u Novom Sadu, potpisala gol-mašina

Autor Mladen Šolak

Efikasni napadač potpisao novi ugovor sa klubom.

Izvor: Jelena Grlic/© MN press, all rights reserved

FK Vojvodina potpisala je novi ugovor sa raspucanim napadačem Mihailom Ivanovićem (19). Nakon što je postigao sedam golova ove sezone, a posebno ušao u formu u poslednjih dvadesetak dana, klub je brzo reagovao i sačuvao ga za dugi vremenski period. Ujedno, ojačaio je i svoju poziciju u pregovorima sa zainteresovanim klubovima, jer skautima sigurno nije promaklo da Ivanović pogađa iz kola u kolo Superlige.

Efikasni Novosađanin dao je dva gola u pobedi protiv Radnika (4:0), pa u sledećem kolu pogodio i u remiju protiv Čukaričkog (1:1), a onda opet dao dva gola, u pobedi protiv Železničara u Pančevu (3:0)...

Ivanović je rođen u Novom Sadu 2004. godine, visok je 191 centimetar i igra na pozicijama napadača i ofanzivnog veziste i nekadašnji je omladinski reprezentativac Srbije. Iz Vojvodine je u leto 2022. otišao u Sampdoriju, a prošlog leta se vratio i ovog proleća eksplodirao.

"Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe, ovo je neki znak i da klub računa na mene i na meni je da se sada odužim dobrim partijama, golovima i asistencijama", rekao je Ivanović posle potpisivanja ugovora, koji će važiti do juna 2027. godine.

Izvor: MN Press

Pred Vojvodinom je još sedam utakmica u plej-ofu, borba za trofej Kupa Srbije u kojoj u polufinalu igra protiv Radničkog 1923 i biće to nove šanse Ivanoviću za dokazivanje. 

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Vojvodina TSC
Izvor: YouTube/TV Arena sport