Fudbal

MAJSTOR FUDBALA - DUŠAN VLAHOVIĆ! Moćna levica sačuvala Juve, šutira slobodnjake kao Miha!

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović postigao je još jedan gol "levicom" iz slobodnjaka.

Izvor: Gianluca Zuddas / LaPresse / Profimedia

Dušan Vlahović prekinuo je "crni niz" koji je trajao skoro dva meseca i konačno je postigao gol u Seriji A. Nakon što je blistao početkom 2024. godine, Vlahović je "upao" u problem sa kartonima i suspenzijama, da bi opet na meču protiv Kaljarija na Sardiniji pokazao da je majstor fudbala.

Srpski napadač postigao je 16. gol ove sezone u Seriji A tako što je u 61. minutu perfektno izveo slobodan udarac, što već počinje da ga krasi. Nije mu prvi put ove godine da direktno iz slobodnjaka vara protivničkog golmana, pa je tako i ovoga puta Skufe bio nemoćan jer Vlahovićev šut ne bi stigla dvojica golmana. Pogledajte majstoriju srpskog fudbalera koji je ove sezone ubedljivo najbolji igrač Juventusa:


Prethodno je Vlahović postigao gol i u 44. minutu, ali je poništen iz ofsajda, s tim da je definitivno najavio da će "stara dama" da odgovori na 2:0 koje je imao Kaljari posle 36 minuta fudbala i dva penala koja su u golove pretvorili Gaetano i Mina. Na kraju je tako i bilo jer je Vlahović prvo smanjio rezultat, a onda je gledao i kako Dosena u 87. postiže autogol za konačnih 2:2.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)