Fudbal

"SRAM VAS BILO VIŠE!" Najbolji igrač Partizana bljuje vatru posle poraza u derbiju! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šta je podelio na Instagramu golman Partizana Aleksandar Jovanović.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Najbolji igrač Partizana ove sezone Aleksandar Jovanović propustio je 173. "večiti" derbi zbog povrede zadobijene na meču protiv Čukaričkog, ali je pažljivo pratio meč na stadionu "Rajko Mitić". Još dok je susret bio u toku, Jovanović se oglasio na Instagramu gde je čini se uputio poruku sudijama: "Sram vas bilo više!".

S obzirom na to šta smo videli u samoj završnici utakmice, kada je bilo burno na stadionu Crvene zvezde, nezadovoljstvo igrača Partizana potiče od odluka glavnog sudije Pavla Ilića i njegovih saradnika. Bura je nastala u 89. minutu kada je Šerif Endiaje izjednačio rezultat na 2:2, nakon što je bio u duelu sa Markovićem (crno-beli tražili faul), a onda je u 110. viđen i preokret iz penala kada je Bukari pao nakon duela sa Antićem (crno-beli tvrdili da je van šesnaesterca). Ovo je poruka koju je podelio Jovanović:

Izvor: Instagram/ajovanovic_26/Screenshot

Posle ove pobede, Zvezda je pobegla na deset bodova prednosti Partizanu, a naredni meč "večiti" igraju već u sredu kada je na programu polufinale Kupa Srbije. Pogledajte fotografije sa utakmice:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)