Fudbal

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO PRED DERBI: Otkazana konferencija za medije, da li će se igrati meč sa Zvezdom?

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan neće održati konferenciju za medije pred derbi sa Zvezdom.

Izvor: Printscreen/YouTube/FK Partizan

Partizan je pustio u prodaju karte za derbi sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, ali izgleda da još nije doneta konačna odluka u vezi tog meča. Bar tako deluje po najnovijim dešavanjima i odlukama koje su stigle iz kluba. Tačnije, po saopštenju koje je dostavljeno novinarima.

"Usled dešavanja na proteklom derbiju FK Partizan neće održati redovnu konferenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obavešteni", poručili su iz kluba.

Šta ovo tačno znači i da li je u pitanju otkazivanje samo obraćanja Igora Duljaja ili je odigravanje meča zaista u opasnosti. Ostaje da se vidi... Podsetimo, posle 173. večitog derbija i pobede crveno-belih u superligaškom okršaju (3:2) crno-beli najavili su ovu mogućnost usled nezadovoljstva suđenjem.

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", bila je poruka iz Partizana posle meča.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: