Fudbal

DAO 4 GOLA, PA SE POKAČIO S GVARDIOLOM! Sramotni potezi Holanda - bacao kopačke zbog izmene!

Autor Milutin Vujičić

Erling Holand mrzi kada ga trener izvede iz igre, a veruje da može da poboljša statistiku.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Norveški fudbaler Erling Holand postigao je danas čak četiri gola za Mančester siti u pobedi nad Vulverhemptonom (5:1), međutim nakon utakmice ipak se više priča o njegovom besu. Šta se desilo? Pep Gvardiola je odlučio da Holanda "povuče" sa terena u 81. minutu i sačuva ga za završnicu sezone, pošto je utakmica već bila rešena, ali je Norvežanin bio veoma ljut jer je želeo da odigra celu utakmicu i pojuri i peti pogodak.

Zbog toga je odmah počeo da odmahuje glavom kada je video na semaforu broj "devet",  pa je dok je prilazio aut-liniji gunđao i možda i opsovao Pepa Gvardiolu. Trener ga je dočekao nasmejan, uputio mu je koju reč razumevanja, ali je potom najbolji strelac Sitija nastavio da baca kopačke na klupi izražavajući svoje nezadovoljstvo. Možda i preterano, pogledajte:


Prethodno je Holand pogađao u 12, 35, 45. i 54. minutu (od čega su dva gola iz penala), da bi pobedu potvrdio Alvarez, upravo fudbaler koji ga je zamenio u završnici meča. Jedini gol za Vulvse dao je Hvang u 53. minutu, što nije naročito obradovalo Pepa jer mu je bitna i gol-razlika dok se trka sa Arsenalom za titulu.

Arsenal ima trenutno 83 boda, Siti je na 82, ali ima i utakmicu manje. Važno je napomenuti i da je gol-razlika Arsenala u ovom trenutku bolja (+60), u odnosu na Siti (+54).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)