POTPIŠI, POBEDI ZVEZDU I DONESI NAM JESEN U EVROPI! Veliki dan u klubu pred finale Kupa Srbije

FK Vojvodina objavila je važno saopštenje.

MN Press

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je dan pre finale Kupa protiv Zvezde u Loznici (utorak, 20.15 časova) da je trener Božidar Bandović potpisao novi ugovor, do leta 2026. godine. Crnogogski stručnjak došao je zimus na klupu "lala", umesto Ranka Popovića, a igrom i rezultatima "stare dame" i plasmanom u finale Kupa Srbije, pokazao je da zaslužuje da ostane na čelu projekta.

Trener Voše priznao je da je potpisivanje novog ugovora za njega veoma značajan dan. "Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo napred. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude", rekao je Bandović.

Uz Božidara Bandovića, ugovor je obnovio i pomoćni trener Srđan Stojčevski. "Uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem sada može samo da poželi Božidaru Bandoviću i njegovom sturčnom štabu mnogo sreće i uspeha, već sutra u istorijskom finalu Kupa Srbije, koje može da obezbedi evropsku jesen na 'Karađorđu'", saopšteno je.

MN Press/© MN press, all rights reserved 

Vojvodina bi pobedom protiv Crvene zvezde obezbedila mesto u plej-ofu za Ligu Evrope, a ujedno i garantovanu "ligašku" fazu Konferenciijske lige. Bilo bi to prvi put da Vojvodina u ovom veku dočeka jesen u Evropi.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Danica Crnogorčević, Crvena zvezda, Zenit, Delije, Oj Kosovo, Kosovo  Kurir