PRIPREMAO SAM SE ZA OVO, ZNAO SAM! Tri Zvezdine duple krune nisu dovoljne, Mirko Ivanić je baš hteo četvrtu!

Oglasio se najbolji igrač crveno-belih u finalu Kupa Srbije.

TV Arena sport/Screenshot

Plesao je Mirko Ivanić u dresu Crvene zvezde i doneo crveno-belima trofej Kupa Srbije, jer je pobedila Vojvodinu 2:0 na sjajnom stadionu Lagator u Loznici. Posle meča, Ivanić je priznao da je imao dodatnu želju u ovom finalu.

"Iskreno, jesam uživao. Pripremao sam se za utakmicu, znao sam koliko je važna, bez obzira što smo osvojili tri duple krune, želeo sam da osvojimo još jednu, smatram da smo najbolja ekipa i hteo sam da to opet dokažemo. Sjajna publika i sa naše i sa njihove strane i hvala im za lep dan", rekao je Ivanić posle meča u intervjuu za TV Arena sport.

Mnogi su primetili njegovu ogromnu želju i kada je Ivanić slavio gol trčeći preko terena sa prstom na uvetu. Taj gol sigurno je posebno zaboleo navijače Vojvodine, jer je on đak novosadskog kluba i u njemu je počeo karijeru, nastupao za "A" tim, osvojio Kup Srbije i otišao u BATE Borisov.

U dresu Crvene zvezde Ivanić je osvojio četvrtu duplu krunu u nizu, a nastupom protiv Vojvodine pokazao je da mu ne ponestaje motiva posle toliko podignutih pehara. Zato i jeste godinama jedan od najboljih igrača tima sa "Marakane".

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Fudbaleri Zvezde slave osvajanje Kupa sa Delijama  Kurir