Fudbal

SKANDAL ZBOG PAROLE "SREBRENICA GENOCID": Navijači okačili transparent, skidao ga Adem Ljajić!

Autor Dušan Ninković

Haos na meču u Novom Pazaru, gde gostuje Radnički iz Niša.

Izvor: Elmedin Hajrovic/ATAImages

Meč plej-auta u Superligi Srbije između Novog Pazara i Radničkog iz Niša prekinut je zbog ponašanja domaćih navijača! U trenucima kada je njihov tim imao prednost zbog pogotka Adema Ljajića, navijači tima iz Novog Pazara razvili su transparent "Srebrenica genocid" i naterali delegata utakmice da uz konsultacije sa glavnim arbitrom prekine meč!

Delegat Radisav Mutavdžić i sudija Jovan Šegrt doneli odluku da se prekine meč nakon samo dvadesetak minuta igre, a sve zbog transparenta kakvom nije mesto na fudbalskoj utakmici. Igrači su na znak sudije napustili teren i pauza je trajala nekoliko minuta, a za to vreme je sa ljudima na tribini komunicirao Adem Ljajić.

Najbolji igrač Novog Pazara uticao je na navijače da uklone spornu parolu, što se i desilo nekoliko minuta kasnije. U međuvremenu su zbog odluke delegata i arbitra ka terenu letele odlomljene stolice sa tribine, ali su incidenti okončani i meč je nastavljen.

Podsećamo, utakmica Novog Pazara i Radničkog iz Niša nema rezultatski značaj za domaću ekipu jer je već obezbedila opstanak u elitnom društvu srpskog fudbala. Veoma blizu tog cilja su i gosti, pošto im je i bod na poslednjem meču u sezoni garantuje izbegavanje baraža. Pogledajte tabelu:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: