Fudbal

KIKS PARTIZANA I GOLOVI RADNIČKOG ZA KRAJ SEZONE: Crno-beli hoće da zaborave, a u Kragujevcu će se ovo pamtiti!

Autor Nikola Lalović

Partizan i Radnički iz Kragujevca su podelili bodove u poslednjem kolu Superlige.

Izvor: MN Press

Spektakularan fudbal u Humskoj za sam kraj sezone! Partizan i Radnički iz Kragujevca su igrali 95 minuta, ponudili publici na stadionu u Himskoj četiri gola i podelili po bod - bilo je 2:2 (0:2). Počeo je sjajno gost, videli smo da su poveli 2:0, ali nisu izdržali do kraja i uzeli su "samo" bod iz Humske. 

Radnički iz Kragujevca je opet ove sezone pokazao da može sa najvećima! Sada su na startu golom Milutina Vidosavljevića. Bevis je centrirao, a Vidosavljević se našao na pravom mestu i samo je ubacio loptu u mrežu Aleksandara Jovanovića. Kada je u drugom poluvremenu Milan Aleksić povisio na 2:0 posle dodavanja Ristića delovalo je da je meč gotov. Ali prvo je Aleksa Janković asistirao Nemanji Nikoliću u 75. mintuu, a onda je svojim prvim golom u crno-belom dresu Nemanja Trifunović doveo meč u egal. Asistent je bio iskusni Bibras Natho.

Na kraju smo videli pet minuta nadoknade i mogao je Pecelj u samom finišu da donese pobedu Radničkom, ali je sjajni Aleksandar Jovanović kao mnogo puta ove sezone spasio svoju ekipu od poraza sjajnim intervencijama. Nekoliko kornera je imao tim Feđe Dudića na kraju, ali je ostalo 1:1.

Na kraju je Partizan ipak završio sezonu kao drugi na tabeli, posle ogromnog pada forme u finišu pošto su usledili brojni porazi u drugom delu sezone. Što se Radničkog tiče oni čekaju završetak meča Vojvodine i Mladosti da vide da li će eventualnim kiksom Vojvodine stići do četvrtog mesta na tabeli. Bilo kako bilo, oni će svakako igrati u Ligi konferencija naredne godine i prvi put u istoriji će izaći u Evropu.  

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: