Fudbal

ŽURKA NA MARAKANI I SUZE ZBOG ALEKSANDRA DRAGOVIĆA: Proslavio titulu, zagrlio Dedu i dobio ovacije celog stadiona!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je pobedom osvojila titulu.

Izvor: MN Press

Gotova je Superliga Srbije! Šampion Crvena zvezda završila je sezonu pobedom, a posle još jednog poraza Čukarički će imati više vremena za pripreme i odmor naredne sezone jer se neće takmičiti u Evropi. U poslednjoj utakmici sezone Crvena zvezda je pobedila rivala sa Banovog brda 4:1 (1:1). 

Sve je počelo loše za crveno-bele pošto je Viktor Rogan pogodio za 1:0 u 16. minutu na asistenciju Vinisijusa Mela, ali već u 32. minutu Piter Olajinka je uspeo da izjednači i to na dodavanje Ognjena Mimovića. Upravo je Piter Olajinka na startu drugog poluvremena na dodavanje Aleksandra Kataija doneo prednost crveno-belima, a onda je usledila jako emotivna scena. U 59. minut teren je napustio Aleksandar Dragović. Kapiten crveno-belih koji je i ove sezone podigao dva trofeja je poslednji put izašao sa trave "Marakane". Zamenio ga je Nemanja Milunović, popularni "Deda" koji je takođe odigrao poslednji meč u crveno-belom. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Do kraja utakmice došla su još dva gola. Prvo je Naser Điga rešio pitanje pobednika u 79. minutu kada je pogodio, a onda je rezervista Žan Filip Kraso pokazao kakav je sa loptom u nogama. Posle nekoliko driblinga doneo je pobedu svom timu rezultatom 4:1, a onda se čuo poslednji zvižduk arbitra.

Pre ovog meča Partizan je igrao nerešeno sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 2:2, a to je iskoristila Vojvodina koja je pobedom 1:0 golom Uroša Nikolića u meču protiv Mladosti iz Lučana uspela da obezbedi takmičenje u Ligi Evrope naredne sezone.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: